Menu
A LA CARTE MENU (Van 4 april tot 28 april)
VOORGERECHTEN
- Gebakken ganzenlever met appel en rode porto saus €22,-
- Gegratineerde oesters (6 stuks) €19,-
- Salade van gerookte eenden filet met sinaasappel €18,-
- Gebakken Scampistaarten in look of diabolique ( 6 st.) €19,-
- Carpaccio van rund, rucola sla en zongedroogde tomaten €19,-
- Huisbereide gemarineerde zalm met zeewier en Japanse wasabi sesam zaadjes €19,-
- Vers handgemaakte garnaalkroket (60% garnaal) €18,-
- Huisgemaakte Kaaskroketten (2st.) €16,-
- Kreeftensoep / of dag soep €10,-
HOOFDGERECHTEN
- Filet pur met saus naar keuze en verse frietjes €38,-
- parelhoen suprême, Veronique saus, warme groenten en kroketjes €30,-
- botervis steak met aardappelpuree, botersaus van mosterd en dragon €28,-
- Slip tong met sla , tartaar saus en verse frietjes €30,-
- Zeetong 500 a 600 gram met sla , tartaar saus en verse frietjes €40,-
- Gebakken Scampistaarten in look of diabolique ( 9 Stuks.) €28,-
- Kabeljauwhaasje met spinaziepuree en champagnesaus €38,-
- Paling in t’groen (specialiteit van het huis) €38,-
- Kreeft (500 -600gr) Belle vue of diabolique of lookboter of kaassaus €62,-
Vermits we enkel met dagverse producten werken, kan er
per tafel maximum 4 verschillende gerechten besteld worden .
Bedankt voor uw begrip !
DESSERT
- Vers gemaakte Moelleux met vanille ijs en verse fruit €14,-
- huisbereid tiramisu €12
- Dame Blanche met verse slagroom €12,-
- Vanille-ijs met slagroom €10,-
- Sabayon met champagne en vanille ijs (per 2 pers.) €14,-
- Kaasplankje €14,-
- Wafel suiker met vanille ijs en verse slagroom €12,-
- Verse pannenkoek met vanille ijs en verse slagroom €12,-
- Bretoense Appeltaart met vanille ijs en verse fruit €12,-