Menu
A LA CARTE MENU
VOORGERECHTEN
- Gebakken Scampistaarten in look of diabolique ( 6 st.) €19,-
- duo van wildpaté met uienconfituur en rozijntoast €18,-
- Carpaccio van rund, rucola sla en zongedroogde tomaten €19,-
- Huisbereide gemarineerde zalm met zeewier en Japanse wasabi sesam zaadjes €19,-
- Vers handgemaakte garnaalkroket (60% garnaal) €18,-
- Huisgemaakte Kaaskroketten (2st.) €16,-
- Gebakken ganzenlever met appel en rode porto saus €22,-
- Kreeftensoep / of dag soep €10,-
HOOFDGERECHTEN
- Filet pur met saus naar keuze en verse frietjes €38,-
- Kalfsossobuco met pasta, Parmezaanse kaas en rucola €34,-
- hertenkroontje met geroosterde paddenstoel en porto-rozemarijn saus €38,-
- herten ragout met seizoengroenten en kroketjes €36,-
- fazantfilet met rozemarijnsaus, witloofsla en kroketjes €34,-
- Slip tong met sla , tartaar saus en verse frietjes €30,-
- Zeetong 500 a 600 gram met sla , tartaar saus en verse frietjes €40,-
- Gebakken Scampistaarten in look of diabolique ( 9 Stuks.) €28,-
- Kabeljauwhaasje met spinaziepuree en champagnesaus €38,-
- Paling in t’groen (specialiteit van het huis) €38,-
- Kreeft (500 -600gr) Belle vue of diabolique of lookboter of kaassaus €55,-
Vermits we enkel met dagverse producten werken, kan er
per tafel maximum 4 verschillende gerechten besteld worden .
Bedankt voor uw begrip !
DESSERT
- Vers gemaakte Moelleux met vanille ijs en verse fruit €14,-
- Dame Blanche met verse slagroom €12,-
- Vanille-ijs met slagroom €10,-
- Duo van dessert van de chef €10,-
- Sabayon met champagne en vanille ijs (per 2 pers.) €14,-
- Kaasplankje €14,-
- Wafel suiker met vanille ijs en verse slagroom €12,-
- Verse pannenkoek met vanille ijs en verse slagroom €12,-
- Bretoense Appeltaart met vanille ijs en verse fruit €12,-